Rotterdam vormt de centrale locatie van de zesde editie van Dutch Food Week.Op het Schouwburgplein beantwoorden food-professionals en andere #DFW2020-betrokkenen tussen 10 en 17 oktober samen met inwoners en bezoekers van de stad Rotterdam de vraag: wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Daarnaast zijn er dialogen, politieke statements en kookdemonstraties. Via een livestream op een groot scherm met andere foodregio’s wordt de Dutch Food Week in beeld gebracht. Het doel is om het brede publiek te informeren en kennis laten maken met gezond Nederlands voedsel.
Lees ons laatste nieuws
‘Er is een grote markt voor vertical farming’
Twee openbare colleges door Hoogleraar Van Bodegom
Doet u mee aan de Nieuwe Lunch Cultuur?
Digitaal platform voor koppelen telers aan ziekenhuizen wint challenge
Health Week in World Horti Center
Greenport West-Holland bezoekt Boerenbond in Leuven
Hoe gaat het met de ambitie Samenhangend en Betekenisvol Ruimtelijk Economisch Cluster?
EnergieAkkoord 2026–2030: Samenwerken aan toekomstbestendige glastuinbouw
Programma Nationaal Tuinbouwcongres 2025 gereed
Open Energiedag bij Aardwarmte Maasdijk
Bijeenkomst over rol spoor in logistiek sierteelt
Werkbezoek Almería: Sterke verbindingen voor de toekomst van de glastuinbouw