Rotterdam vormt de centrale locatie van de zesde editie van Dutch Food Week.Op het Schouwburgplein beantwoorden food-professionals en andere #DFW2020-betrokkenen tussen 10 en 17 oktober samen met inwoners en bezoekers van de stad Rotterdam de vraag: wat eten we en hoe komt het op mijn bord? Daarnaast zijn er dialogen, politieke statements en kookdemonstraties. Via een livestream op een groot scherm met andere foodregio’s wordt de Dutch Food Week in beeld gebracht. Het doel is om het brede publiek te informeren en kennis laten maken met gezond Nederlands voedsel.
Lees ons laatste nieuws
Greenport West-Holland start Fieldlab Voorkomen Voedselverspilling
Eerste training Hybride docent succesvol afgerond
Masterclass en netwerkborrel met het thema ‘Samen Duurzaam’
Urgentiemeter: Is jouw tuinbouwbedrijf klaar voor de toekomst?
Twee Verspacten, één missie: een toekomstbestendige verslogistiek
Horti Science Café over waterstof
Vrouwen & Voedsel! op 7 maart
Kick-off project ‘Hybride werken in het Groen’
MBO-studenten maken kennis met groen HBO-onderwijs
Docenten uit het voortgezet onderwijs bezoeken tuinbouw
Bijeenkomst ‘Wat (en hoe) leert de medewerker van morgen?’ op 24 maart
Meer aandacht in onderwijs voor gezonde, plantaardige voeding
Aanvraagloket subsidieregeling bedrijfsverduurzaming geopend
Greenport West-Holland partner van ADO Groen
Robolab en Datalab geopend
Inspirerende sessie over mogelijkheden AI
Volgende periode Innovatiepact uitgewerkt
Bijeenkomsten over slimme toepassing data in de logistiek
Informatiebijeenkomst over VersLogistiek Nederland – Duitsland
Terugblik Meet & Greet Energie