In de Bleiswijkse vestiging van Wageningen University & Research vond op 26 mei het publieksdeel van het Feest van de Smaak plaats. Consumenten konden presentaties zien van groente- en voedingsbedrijven en andere organisaties en deelnemen aan workshops over onder meer zeewier en umami. Ondanks het warme weer was er de gehele dag een goede aanloop met circa 1.300 bezoekers. Het Feest van de Smaak was georganiseerd door enthousiaste partners van de Greenport: de BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research, samen met het GroentenFruitHuis en de gemeente Lansingerland.
Lees ons laatste nieuws
Nieuwe serie Directeur voor 1 Dag
Let’s Connect over Waardecreatie in de Versketen
Project ‘Resistente Telers’ vergroot digitale weerbaarheid ondernemers
Inspiratiemiddag over ‘Kansen met plantinhoudsstoffen’
Informatiebijeenkomst over Duurzaamheid en CSRD
Bijeenkomst over ondermijning in de sierteelt
‘Veel parallellen tussen plantenkweken en data beschermen’
Hoe maken we van Zuid-Holland een gezonde provincie?
Project ‘Transitie naar een duurzaamvoedselsysteem’ afgerond
Challenge voor meer gezonde, regionale voeding in ziekenhuizen
Greenport West-Holland op bezoek bij Portugese agroclusters
Nationaal Tuinbouwcongres over ‘Samenwerken is Groeien’
Fleur Vogels versterkt team communicatie Greenport West-Holland
Geslaagde bijeenkomst ‘Slimmer en veilig werken met AI’
Dutch Fresh Port organiseert De Week van de Toekomst
Connected Transport Zuid-Holland zoekt geïnteresseerde transporteurs
‘Ziekenhuisvoeding moet meer plantaardig, voedzaam en smakelijk’
‘Actie in de Delta’ voor een gezonder Zuid-Holland
Voedselfeest Zuid-Holland op 9 april
‘Jack Beans enorme kans voor de Nederlandse tuinbouw én de zorg’