Jaarplan 2024

Ondervoeding en overvoeding zijn grote maatschappelijke problemen. Gezond eten is daarom een van de grote werelduitdagingen. In het boek ‘Briljante business modellen in food’ staan twintig bedrijven die gezond en duurzaam eten betaalbaar en schaalbaar maken. Achmea – mede-initiatiefnemer van het boek – organiseerde onlangs een bijeenkomst naar aanleiding van het boek.

‘Briljante business modellen in food’ is geschreven door Jeroen Kemperman, Jennifer op ’t Hoog (beiden werkzaam bij Achmea) en Jeroen Geelhoed (&samhoud). Eerder maakten zij al ‘Briljante businessmodellen’, ‘Briljante businessmodellen in de zorg’ en ‘Briljante businessmodellen in finance’.

In ‘Briljante business modellen in food’ staan cases uit onder meer de productie, de verwerking, de distributie en de verkoop. Alle bedrijven springen eruit op het gebied van visie, business model en waardecreatie.

Het boek werd gepresenteerd bij Achmea. Een klein aantal vertegenwoordigers uit de tuinbouw was aanwezig tijdens deze bijeenkomst. Zij konden onder meer genieten van een tomatoburger en een cordon blue gemaakt van bloemkool.

 Pin It on Pinterest