Jaarplan 2024

Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport organiseert woensdagmiddag 18 januari de workshop ‘Digitale Weerbaarheid’. De workshop is bestemd voor ondernemers in het Greenport-cluster. De locatie van de workshop (die wordt verzorgd door MKB Cyberadvies) wordt later bekendgemaakt. Deelname kost €75 per persoon; partners van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport mogen gratis deelnemen. 

Bedrijven in het Greenport-cluster zetten steeds vaker digitale technieken als computers, data, sensoren, AI en robots in. Veel bedrijfsprocessen zijn daarvan dus afhankelijk. Hackers weten dat. De kans op een digitale inbraak zijn dus voor iedere onderneming reëel. Wat doet u als uw systemen gehackt worden, en u niet meer bij uw gegevens kunt.

Daarover gaat de workshop ‘Digitale Weerbaarheid’. Vragen die tijdens de workshop aan bod komen zijn onder meer: Hoe groot is de digitale afhankelijkheid van uw bedrijf, welke risico’s loopt uw bedrijf en hoe veilig zijn uw (keten)partners? 

Aanmelden

Deelname aan de workshop ‘Digitale weerbaarheid’ kost €75 per persoon; partners van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport mogen gratis deelnemen. Aanmelden kan via de website van Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport.

Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport richt zich op het ondersteunen van bedrijven in het tuinbouwcluster en is een initiatief van Greenport West-Holland en Security Delta (HSD). De eerste partners zijn Delphy, Dutch Fresh Port, Royal FloraHolland, Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Hoogendoorn Automatisering, Interpolis-Achmea, , het Digital Trust Center, de Haagse Hogeschool en mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zuid-Holland en gemeente Den Haag (Kansen voor West II).

De diensten van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport zijn: helpen van deelnemers met onder meer raad en praktisch advies, direct toegang tot cybersecurityexperts, verstrekken van actuele en relevante (dreigings)informatie, verhogen van bewustwording over digitale veiligheid binnen het tuinbouwcluster en faciliteren van kennisdeling en netwerking. 

Ook meedoen? Meld je dan zsm aan! Meer informatie op www.cwgreenport.nl.Pin It on Pinterest