Jaarevent 2024

7 November is het jaarlijkse ImpactFest van ImpactCity! Ook dit jaar draagt Greenport West-Holland met veel plezier bij met een impactsessie vanuit de (glas)tuinbouw. De sessie gaat over de vraag: hoe maken we als glastuinbouw maatschappelijke impact? Natuurlijk met gezonde producten, maar ook met maatschappelijke en ecologische business modellen en diensten: bijvoorbeeld biodiversiteit en organische reststromen.

Kom met ons meedenken hoe jij – start-up, overheid, ondernemer, financier, .. – in nieuwe ketens en met nieuwe innovaties en business modellen de tuinbouw kunt helpen nog meer impact te maken? Hoe wordt de glastuinbouw een symbiotisch onderdeel van een duurzame en impactvolle sociaal en ecologisch duurzame toekomst? Die vraag gaan we beantwoorden, nadat we eerst een aantal voorbeelden laten zien hoe we dit nu al doen.

De sessie ‘Greenhouse horticulture as part of a symbiotic sustainable future including ecological and societal values’ start om 14.00 uur. Meer informatie op de website van ImpactFest.



Pin It on Pinterest