Innovatiepact 3

Zeeuwse zeekraal, laurierdrop met reststromen uit de tuinbouw, gehaktballetjes van algen met lupine, zeebananen, een plantbased fishbite en een broodje oesterzwamshoarma. Dat stond op het menu tijdens een werkbezoek aan de Delta Agrifood Business (DAB) in Bergen op Zoom. In deze broedplaats van voedselinnovatie op de grens van Brabant en Zeeland zijn veel inspirerende bedrijven gevestigd, zoals Gastronology: dat maakt voedsel met een 3D-printer voor o.a. mensen met dysfagie (kauw- en slikproblemen). Aan het werkbezoek werd deelgenomen door medewerkers van Greenport West-Holland, Provincie Zuid-Holland en Slow Food Youth Network Nederland. 

  



Pin It on Pinterest

logo-greenport-west-holland
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.