Jaarevent 2024

Vanaf 1 juni van dit jaar zijn er subsidies beschikbaar voor Samenwerking aan Innovatie (EIP) Algemeen en Fieldlabs. Dit biedt een unieke kans om betrokken te raken bij baanbrekende projecten en geavanceerde technologieën voor een duurzame landbouw. Greenport West-Holland heeft met Managemindgroup een AI-tool ontwikkeld om projectplannen voor deze regeling te schrijven.

De provincie Zuid-Holland heeft zich ingespannen om bedrijven en instellingen gebruik te laten maken van de GLB-EIP regeling die tot eind september openstaat. Voor de vakantie zijn er diverse bijeenkomsten geweest om te informeren.

Het Innovatiepact-team van Greenport West-Holland heeft de handschoen opgepakt om met partners systeemdoorbraakprojecten te ontwikkelen. Het mooie is dat medewerkers van de provincie bereid zijn om ideeën te toetsen zodat we meteen op de goede weg zitten. De komende weken zullen partners of zelf of in samenwerking met GPWH-projecten indienen.

Samen met Managemindgroup is een AI-tool ontwikkeld om projectplannen te schrijven. Het is verwonderlijk om te zien wat AI kan bijdragen aan het uitwerken van projectplannen. Uiteraard is menselijke inbreng hierbij nog essentieel.

 



Pin It on Pinterest