De vraag ‘Wat eten we?’ stond tijdens Dutch Food Week 2019 (waarvan de Greenport founding partner is) centraal op ruim 1000 locaties door heel Nederland. Een belangrijke vraag in een tijd waarin de voedselsector voor vernieuwing en verandering staat. Dutch Food Week brengt het publiek dichtbij de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer, om iedereen te laten zien hoe zij werken aan de ontwikkeling, productie en distributie van ons voedsel. Voorzitter Dutch Food Week Aalt Dijkhuizen: ‘Het doel is om bij te dragen aan een betere waardering van de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer’. Lees verder op de website van Dutch Food Week
Lees ons laatste nieuws
Greenport West-Holland start Fieldlab Voorkomen Voedselverspilling
Eerste training Hybride docent succesvol afgerond
Masterclass en netwerkborrel met het thema ‘Samen Duurzaam’
Urgentiemeter: Is jouw tuinbouwbedrijf klaar voor de toekomst?
Twee Verspacten, één missie: een toekomstbestendige verslogistiek
Horti Science Café over waterstof
Vrouwen & Voedsel! op 7 maart
Kick-off project ‘Hybride werken in het Groen’
MBO-studenten maken kennis met groen HBO-onderwijs
Docenten uit het voortgezet onderwijs bezoeken tuinbouw
Bijeenkomst ‘Wat (en hoe) leert de medewerker van morgen?’ op 24 maart
Meer aandacht in onderwijs voor gezonde, plantaardige voeding
Aanvraagloket subsidieregeling bedrijfsverduurzaming geopend
Greenport West-Holland partner van ADO Groen
Robolab en Datalab geopend
Inspirerende sessie over mogelijkheden AI
Volgende periode Innovatiepact uitgewerkt
Bijeenkomsten over slimme toepassing data in de logistiek
Informatiebijeenkomst over VersLogistiek Nederland – Duitsland
Terugblik Meet & Greet Energie