De vraag ‘Wat eten we?’ stond tijdens Dutch Food Week 2019 (waarvan de Greenport founding partner is) centraal op ruim 1000 locaties door heel Nederland. Een belangrijke vraag in een tijd waarin de voedselsector voor vernieuwing en verandering staat. Dutch Food Week brengt het publiek dichtbij de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer, om iedereen te laten zien hoe zij werken aan de ontwikkeling, productie en distributie van ons voedsel. Voorzitter Dutch Food Week Aalt Dijkhuizen: ‘Het doel is om bij te dragen aan een betere waardering van de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer’. Lees verder op de website van Dutch Food Week
Lees ons laatste nieuws
Dutch Fresh Port organiseert De Week van de Toekomst
Connected Transport Zuid-Holland zoekt geïnteresseerde transporteurs
‘Ziekenhuisvoeding moet meer plantaardig, voedzaam en smakelijk’
‘Actie in de Delta’ voor een gezonder Zuid-Holland
Voedselfeest Zuid-Holland op 9 april
‘Jack Beans enorme kans voor de Nederlandse tuinbouw én de zorg’
‘Meer mogelijk met langer houdbare reststromen’
Een reis door de Nederlandse Lunch Cultuur
Studenten helpen bij innovatievraagstukken
Studenten Lentiz MBO Oostland helpen onderzoekers en bedrijven
Geslaagde bijeenkomst ‘Wat (en hoe) leert de medewerker van morgen?’
Ontwikkeling Human Capital Akkoord
Horti Academy organiseert event ‘Slimmer werken met AI’
Dirk daagt innovators uit: duurzame verpakkingsoplossingen gezocht
Bijeenkomst ‘Sierteelt in Bloei: Werken aan een duurzame reputatie’
Kas voor de Toekomst en HIC doen aanvraag Experimenteerlocatie Glastuinbouw
Derde fase Innovatiepact Greenport West-Holland ondertekend
Ondertekening Innovatiepact 3 op 7 maart
Eerste Tuinbouw Footprint Event op 13 maart
Division Q en Delphy winnen innovatieprijs waterkwaliteit en watermanagement