De vraag ‘Wat eten we?’ stond tijdens Dutch Food Week 2019 (waarvan de Greenport founding partner is) centraal op ruim 1000 locaties door heel Nederland. Een belangrijke vraag in een tijd waarin de voedselsector voor vernieuwing en verandering staat. Dutch Food Week brengt het publiek dichtbij de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer, om iedereen te laten zien hoe zij werken aan de ontwikkeling, productie en distributie van ons voedsel. Voorzitter Dutch Food Week Aalt Dijkhuizen: ‘Het doel is om bij te dragen aan een betere waardering van de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer’. Lees verder op de website van Dutch Food Week
Lees ons laatste nieuws
Honderdste reststroom-initiatief op Bioboost-platform
Nieuwe serie Directeur voor 1 Dag
Let’s Connect over Waardecreatie in de Versketen
Project ‘Resistente Telers’ vergroot digitale weerbaarheid ondernemers
Inspiratiemiddag over ‘Kansen met plantinhoudsstoffen’
Informatiebijeenkomst over Duurzaamheid en CSRD
Bijeenkomst over ondermijning in de sierteelt
‘Veel parallellen tussen plantenkweken en data beschermen’
Hoe maken we van Zuid-Holland een gezonde provincie?
Project ‘Transitie naar een duurzaamvoedselsysteem’ afgerond
Challenge voor meer gezonde, regionale voeding in ziekenhuizen
Greenport West-Holland op bezoek bij Portugese agroclusters
Nationaal Tuinbouwcongres over ‘Samenwerken is Groeien’
Fleur Vogels versterkt team communicatie Greenport West-Holland
Geslaagde bijeenkomst ‘Slimmer en veilig werken met AI’
Dutch Fresh Port organiseert De Week van de Toekomst
Connected Transport Zuid-Holland zoekt geïnteresseerde transporteurs
‘Ziekenhuisvoeding moet meer plantaardig, voedzaam en smakelijk’
‘Actie in de Delta’ voor een gezonder Zuid-Holland
Voedselfeest Zuid-Holland op 9 april