Update Coronavirus
energie
energie

10 tot en met 17 oktober: Dutch Food Week

Dutch Food Week (10-17 oktober 2020) laat op feestelijke wijze zien hoe in heel Nederland wordt gewerkt aan gezond, lekker en veilig voedsel voor iedereen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen als de wetenschapper, boer, kok, voedselproducent, foodexpert en retailer, hun enthousiasme, kennis en kunde met heel Nederland.

Dutch Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie. Deze sector is modern en internationaal, kansrijk om in te studeren of te werken. Aantrekkelijk om in te ondernemen en te investeren. Tijdens regionale en nationale activiteiten ontdekt de bezoeker van Dutch Food Week alles over de meest productieve, maar ook een innovatieve sector in Nederland. En hoe we samenwerken aan de voedselsystemen van vandaag én morgen. www.dutchfoodweek.nl

Meedoen aan Dutch Food Week

Wilt u met uw evenement of activiteit meedoen met Dutch Food Week? Geef uw event dan door aan DFW en aan Greenport West-Holland. Als deelnemer krijgt u kosteloos toegang tot het nieuwe Dutch Food Week Platform. Dat betekent dat uw evenement wordt opgenomen in de DFW-communicatie.

Over Dutch Food Week

Dutch Food Week wordt georganiseerd van 10 t/m 17 oktober. De initiatiefnemers zijn: Topsector Agri & Food en de agrifood en tuibouwregio’s AgriFood Capital, Greenport West-Holland en Brightlands Greenport Venlo. Bekijk de website van Dutch Food Week voor alle partners.

Tijdens Dutch Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.Pin It on Pinterest