Jaarevent 2023
energie
energie

8 tot en met 15 oktober: Dutch Food Week

Dutch Food Week (8 t/m 15 oktober 2022) is in een nieuw jasje gestoken. Afgelopen jaar brachten honderden activiteiten de foodsector in de volle breedte over het voetlicht bij het grote publiek. De nieuwe strategie van de organisatie wordt dit jaar verder uitgerold: een grotere zichtbaarheid, meer activiteiten en meer partners. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie en distributie van ons voedsel en het verbeteren van onze voeding.

Dutch Food Week vindt in 2022 plaats van 8 tot en met 15 oktober. Dan geven meer dan 200 organisaties in heel Nederland het publiek de kans, om via open dagen, congressen, fietstochten en andere activiteiten een kijkje te nemen in de wereld van agri en food. Dutch Food Week is echter meer dan alleen die week in oktober: door het gehele jaar heen worden er netwerkbijeenkomsten voor partners en activiteiten georganiseerd.

Aan tafel!

In 2022 is het centrale thema ‘Aan tafel!’ met als kernwoorden gezondheid, duurzaamheid en een goed leven. Voorzitter Dirk Duijzer: ‘Samen en gezond koken en genieten van eten, is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en we tonen nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.’
Ontdek meer: www.dutchfoodweek.nl.

Heeft uw bedrijf of organisatie een idee voor een event tijdens DFW? Mail dan met [email protected]

Nieuws over Dutch Food Week

Tijdens Dutch Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.



Pin It on Pinterest