Vacature
Programmasecretaris

Op 12 oktober organiseert het GroentenFruit Huis de Nationale Groente- en Fruitdag. Deze dag valt niet geheel toevallig in de Dutch Food Week. De GroentenFrUitdaging is om iedereen die dag te laten lunchen met veel groenten en fruit. Om dit te stimuleren kunnen klassen, afdelingen en organisaties die meedoen op de dag zelf een grote groente- en fruitmand winnen.

Via social media roept het GroentenFruit Huis iedereen op om mee te doen aan deze GroentenFrUitdaging. In de aanloop naar 12 oktober worden scholen en bedrijven uitgedaagd om een foto in te sturen van een groente- en fruitrijke lunch met de hashtag #gezondelunch #groentenfruitdaging #NGFdag2023 #DFW2023. De mooiste, origineelste, lekkerste lunchfoto wordt beloond met een rijkgevulde groente- en fruitmand: die wordt persoonlijk bezorgd, begeleid door een videoteam van Dutch Food Week.

Voor de GroentenFrUitdaging wordt op dit moment een toolbox met materialen ontwikkeld. Wie interesse heeft in de toolbox kan daarover contact opnemen met het GroentenFruit Huis via [email protected]

 Pin It on Pinterest