vers+ is gelanceerd. Dat gebeurde tijdens het vers+ diner op maat bij Koppert Cress in Monster. De honderd deelnemers kregen gerechten voorgeschoteld die waren gebaseerd op hun persoonlijke metabolisme. vers+ werkt namelijk aan businesskansen op het gebied van gepersonaliseerde voeding en gezondheid op basis van nutriënten die van nature in groenten aanwezig zijn. Partners van vers+ zijn Koppert Cress en Best Fresh Group, aangejaagd door InnovationQuarter en gesteund door gemeente Westland. Lees verder op de website van InnovationQuarter.
Lees ons laatste nieuws
Dutch Fresh Port organiseert De Week van de Toekomst
Connected Transport Zuid-Holland zoekt geïnteresseerde transporteurs
‘Ziekenhuisvoeding moet meer plantaardig, voedzaam en smakelijk’
‘Actie in de Delta’ voor een gezonder Zuid-Holland
Voedselfeest Zuid-Holland op 9 april
‘Jack Beans enorme kans voor de Nederlandse tuinbouw én de zorg’
‘Meer mogelijk met langer houdbare reststromen’
Een reis door de Nederlandse Lunch Cultuur
Studenten helpen bij innovatievraagstukken
Studenten Lentiz MBO Oostland helpen onderzoekers en bedrijven
Geslaagde bijeenkomst ‘Wat (en hoe) leert de medewerker van morgen?’
Ontwikkeling Human Capital Akkoord
Horti Academy organiseert event ‘Slimmer werken met AI’
Dirk daagt innovators uit: duurzame verpakkingsoplossingen gezocht
Bijeenkomst ‘Sierteelt in Bloei: Werken aan een duurzame reputatie’
Kas voor de Toekomst en HIC doen aanvraag Experimenteerlocatie Glastuinbouw
Derde fase Innovatiepact Greenport West-Holland ondertekend
Ondertekening Innovatiepact 3 op 7 maart
Eerste Tuinbouw Footprint Event op 13 maart
Division Q en Delphy winnen innovatieprijs waterkwaliteit en watermanagement