Jaarevent 2022

Bent u actief in de tuinbouw en hebt u interesse in de Chinese markt of bent u daar zelfs al actief? Of heeft u een brandende vraag aan de Nederlandse ambassadeur in China die u via een videoverbinding zou willen stellen? De Provincie Zuid-Holland organiseert tussen 29 november en 3 december met Hebei Foreign Affairs Office, Beijing Agriculture Bureau, CAU Futong en Shanghai Bright Food een digitale missie.

Het genereren van zakelijke kansen in China tijdens de Covid-19 pandemie is een enorme uitdaging. Om de kloof tussen China en Zuid-Holland / Nederland te overbruggen en om de Zuid-Hollandse relaties aan te houden, organiseert de Provincie Zuid-Holland tussen 29 november en 3 december samen met co-organisatoren Hebei Foreign Affairs Office, Beijing Agriculture Bureau, CAU Futong en Shanghai Bright Food een digitale missie.

De missie richt zich op de Zuid-Hollandse zusterprovincie Hebei, maar ook op Beijing en Shanghai Chongming. Samen met de Beijing Agriculture Bureau en Beijing Pinggu is er een webinar over de data gedreven kas. Dit webinar is een vervolg op het eerdere “Feeding and Greening the Mega-cities” seminar, georganiseerd in 2019. Het doel is het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen in Zuid-Holland en Beijing in de land-en tuinbouw en het ondersteunen van een concreet datagedreven kasproject in Pinggu.

Daarnaast wordt, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in China, op 3 december een online ‘Ambassadeursbijeenkomst’ georganiseerd van 9.00 tot 10.30 uur met een interactief programma over ontwikkelingen en trends in China, een onlineverbinding met ambassadeur Wim Geerts en consul-generaal Marjo Crompvoets om China-gerelateerde vragen te stellen plus een discussie in break-out rooms om de ervaringen en vragen omtrent China te bespreken.

Een overzicht van de publiekelijk toegankelijke evenementen in het programma van de PZH Online China Week plus het registratieformulier vindt u op https://lnkd.in/gtvsU2uu. Bekijk voor meer informatie de flyer, of neem contact op met de PZH China Service Desk via [email protected] of via telefoon +31 (0) 10 310 08 29.Pin It on Pinterest