Update Coronavirus

Food Innovation Academy organiseert op 13 oktober van 16.00 tot 18.00 uur de kennissessie ‘Over smaak valt niet te twisten’. De sessie is voor iedereen die actief is in de levensmiddelenbranche en bij wil blijven. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen.

Welke impact heeft het kraken van een broodkorst op de smaakbeleving van een consument? En waarom worden kinderen enthousiast van een blauwgekleurd ijsje, maar wekt die kleur bij volwassenen juist weerstand op? Deze en veel meer praktische, sensorische foodvoorbeelden komen aan de orde tijdens het tweede Kenniscafé VIA FIA. Business manager Loes van Tiel van sensorisch marktonderzoeksbureau Essensor neemt ons mee in de wereld van sensorisch onderzoek. Dat is niet alleen interessant, maar ook leerzaam. Want productontwikkeling en marktintroductie gaat sneller en effectiever met behulp van sensorisch marktonderzoek, aldus Essensor.

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom door Hilco Wagenaar, gastheer namens FIA
16.35 uur Gastspreker Loes van Tiel, Essensor: De mogelijkheden van sensorisch marktonderzoek
17.15 uur Kennisuitwisseling en inspiratie opdoen
17.30 uur Ontmoeting en verbinding met drankje en hapje

Locatie
Food Innovation Academy, Industrieweg 14 in Vlaardingen.

Aanmelden
U kunt zich online aanmelden via info@fiamail.nl.



Pin It on Pinterest