Magazine Aan het werk

Van 22 tot en met 24 september is het IFAMA 2020 Symposium Online. Het symposium biedt 24 uur per dag academische presentaties, netwerksessies en speciale sessies. Academici en sprekers spreken op een geschikt uur in hun tijdzone presenteren, maar hun presentaties zijn daarna beschikbaar via on demand.

De International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA) werd opgericht in 1993 door professor Ray Goldberg van de Harvard Business School. Zijn doel: strategisch denken over het volledige spectrum van de voedselketen voor de agribusiness stimuleren. Inmiddels is IFAMA een vereniging met leden uit meer dan 50 landen.

In juni zou de 30e conferentie van de International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA) plaatsvinden in Rotterdam: IFAMA 2020. Wegens het coronavirus wordt deze conferentie digitaal georganiseerd, en verspreid over een langere periode. Greenport West-Holland verzorgt tot eind 2020 een groot aantal programma-onderdelen binnen het thema ‘World of horticulture’.

U kunt zich online registeren voor IFAMA 2020 Symposium OnlinePin It on Pinterest