Vacature
Programmasecretaris

Greenport HorticampusPresentatie uitkomsten IDC-traject

In 2013 zijn er een aantal Innovatie- en Demonstratie Centra (IDC’s) opgestart met Europees geld. Deze zijn opgestart rondom strategische thema’s als Smaak, Energie, Water, Digitaal Telen, Robotica en Praktijkonderzoek Platn & Omgeving. Het doel van deze IDC’s was en is om de beschikbare kennis sneller en beter bij ondernemers te krijgen.

De aangesloten partners Wageningen UR GlastuinbouwGreenQDemokwekerijTNOTU Delft en Praktijkonderzoek Plant & Omgeving zullen op de bijeenkomst (op 29 januari a.s.) de uitkomsten van dit traject presenteren en gaan met u en met elkaar de discussie aan over de resultaten, de leerpunten en het vervolg.

Reserveer daarom vrijdag 29 januari van 12.30 tot 15.00 uur in uw agenda, zodat u niet alleen de resultaten hoort maar ook mee kan doen aan de discussie rondom dit thema. De bijeenkomst zal plaatsvinden bij GreenQ/DLV aan de Violierenweg 3 te Bleiswijk. Klik hier voor een routebeschrijving. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via dit formulier

Het programma zal er als volgt uit zien: 

12.30 – 13.00 uur             Inloop met lunch

13.00 – 13.05 uur             Welkom door Nico van Hemert, dagvoorzitter

13.05 – 13.15 uur             Terugblik op EFRO-IDC-traject door John van Adrichem, projectleider EFRO-IDC en Greenport Horti Campus

13.15 – 14.00 uur             Presentatie door de verschillende projectleiders met de resultaten van 6 IDC’s: Smaak, Water, Energie, Digitaal Telen, Robotica en Praktijkonderzoek Plant & Omgeving: icoonprojecten en leerpunten.

14.00 – 14.25 uur             Paneldiscussie met:

  • Ted Duijvestijn, Gebroeders Duijvestijn
  • Theo Duijvestijn, wethouder Economische Zaken Gemeente Westland
  • Jose Vogelezang, Topteam Tuinbouw & Uitgangsmaterialen
  • Walter Kleijweg, Firma Plant

14.25 – 14.50 uur             Discussie met de zaal over IDC-formule als manier om kennis dichter bij ondernemers te brengen.

14.50 – 15.00 uur             Afsluitende conclusies

15.00 uur                          Borrel

Voor vragen kunt u altijd mailen met [email protected] 

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur Stichting Greenport Horti Campus en de IDC-partners,

 

Gert Kant

Gijs Kok

Theo DuijvestijnPin It on Pinterest