Jaarplan 2024

Na twee succesvolle Greenport College Tours, zal op 19 maart de derde editie plaatsvinden. Graag nodigen wij u uit voor deze educatieve middag. Eerder hebben leerkrachten en docenten een bezoek gebracht aan plantenveredelingsbedrijf KP Holland en verpakkings- en distributiecentrum Greenpack (in samenwerking met Harvest House en Lans Tomatenkwekerij.

De derde Tour zal zich richten op de techniek van de glastuinbouw sector en daarom plaatsvinden bij KUBO, een internationaal georiënteerd bedrijf dat aan de hand van nieuwe technologische innovaties de glastuinbouw probeert te optimaliseren. De gedachten om met veel minder input – zoals energie, grondstoffen en water – meer output te realiseren, is iets dat KUBO uit Monster inspireert om te blijven zoeken naar oplossingen die ondernemers in staat stellen voor hun eigen markt te produceren.

Ook tijdens de derde College Tour is het doel om ondernemen in het onderwijs te bevorderen en onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. We willen leerkrachten en docenten inspireren over de sector.

Programma 19 maart 2015, locatie KUBO, Vlotlaan 710 | 2681 TX Monster 

15.00 uur, ontvangst met koffie en thee

15.15 uur, opening door Greenport Horti Campus

15.30 uur, presentatie KUBO, door Laura Vijverberg / Ron Threels

16.00 uur, rondleiding KUBO

16.45 uur, afronding en borrel

U bent van harte welkom op 19 maart, aanmelden kan door te klikken op deze link. VoorMeer informatie over KUBO: www.kubo.nlPin It on Pinterest