Jaarevent 2023

Het werkboekje van Groen Doen in de Klas! is al voor meer dan 32.000 basisschoolleerlingen besteld. De leerlijn Groen Doen in de Klas! heeft als doel om ‘groen, creativiteit & handenarbeid’ terug te brengen in de educatie van de jongere generatie. Lees meer

Groen Doen in de Klas! is een b(l)oeiend lesprogramma van Flower Factor en

Young Crowds over bloemen en planten en de groensector. In het werkboekje komt een grote verscheidenheid aan informatie aan bod. De kinderen leren nieuwe begrippen, vinden de informatie leerzaam en interessant en de artikelen sluiten perfect aan bij hun belevingswereld.

Op dit moment wordt door de redactie hard gewerkt aan het zomernummer voor groep 5/6. Leerlingen lezen in dit werkboekje o.a. wat er in de zomer met bloemen en planten gebeurt, wat de meest populaire zomerbloemen zijn en ontdekken waar de in Nederland gekweekte bloemen eigenlijk allemaal naartoe gaan. Ook treffen ze voorbereidingen voor een eigen zomerfeestje in de tuin en gaan aan de slag met het knutselen van een zaadbom en een fleurige corsage voor het klassen-eindfeest.

Regelmatig wordt de koppeling tussen het werkboekje en het online platform www.groendoenindeklas.nl gemaakt, waar leerlingen (verdiepende) opdrachten, filmpjes en video-instructies vinden.

Wilt u meebouwen aan een nieuwe generatie groenliefhebbers? Neem dan contact op met Mirjam Hendriks: [email protected] / 06 13 71 54 05.Pin It on Pinterest