Jaarplan 2024

Een innovatief idee is zo bedacht. Maar van een idee een product of dienst maken vraagt meer. En dat vervolgens naar de markt brengen, is niet voor iedereen weggelegd. Daarvoor zijn kennis, geld en relaties nodig. Hoe pakken ondernemers dit aan, wat kan de overheid voor het innovatief MKB betekenen en in welke projecten is de afgelopen 5 jaar geïnvesteerd? Antwoorden hierop en meer krijgt u tijdens de bijeenkomst 5 jaar MIT op 13 februari. 

De voorzitter van de Greenport, Adri Bom-Lemstra, heeft als gedeputeerde van Zuid-Holland aan veel MKB-bedrijven een MIT-subsidie mogen uitreiken. Samen met staatssecretaris Mona Keijzer gaat ze met de zaal in gesprek, onder meer over hoe de provincie Zuid-Holland nog meer innovatie in de regio kan faciliteren.

Ontdek hoe andere ondernemers hun innovatie verder ontwikkelden en neem een kijkje bij ‘Best practices’ waar uiteenlopende innovaties worden gedemonstreerd. Laat u tijdens het plenaire deel inspireren door Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Greenport-voorzitter en gedeputeerde Adri Bom-Lemstra gaat in gesprek met staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) en MKB-vertegenwoordiger Topsectoren Jan van Rijsingen over de resultaten en kansen van de MIT-subsidieregeling.

U kunt zich online aanmelden voor deze bijeenkomst.Pin It on Pinterest