Jaarevent 2023

Hoe kunnen horeca-ondernemers meer gebruikmaken van groen? Daarover gaat de bijeenkomst ‘Groen geluk in de horeca’ op 16 januari in Greennest Gallery, onderdeel van Biotoop Dijkspark.

Er komt steeds meer horeca waar het verhaal van het product er toe doet. Waar de kok met pure smaken en echte producten kookt. Waar oude technieken en ambachten weer floreren, voedsel weer van lokale leveranciers afkomstig is en waar de beperking van de seizoenen juist de kracht is van het menu.

Tijdens de bijeenkomst ‘Groen geluk in de horeca’ krijgen deelnemers te zien wat er mogelijk is met groen in een restaurant of café. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stimuflori.

Programma
13.00 uur         Inloop
13.30 uur         Ontvangst door Marieke Karssen en Natasja Dommisse van Greennest Gallery
13.45 uur         Marco van Leeuwen, van het groene plantenlabel Air so Pure vertelt hoe planten de lucht zuiveren en welke planten dat zijn
14.30 uur         De case van restaurant Fortuyn Haarlem. Wat is het resultaat na een jaar draaien met een grote groene planten wand?
15.15 uur         Pauze
15.30 uur         Martijn Loderus van Varipar, laat zien hoe je LED verlichting kunt toepassen bij planten op donkere plaatsen en hoe je kruiden kunt kweken met LED.
16.15 uur         Philip van Traa, Grown Downtown, conceptontwikkelaar voor de groene stad, vertelt over meerdere inspirerende horeca projecten waarin ook eetbaar groen een grote rol speelt.
17.00 uur         Afsluiting en Borrel.

Toegang

De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer een plek met behulp van het inschrijfformulier op http://www.greennest.nl/events/groen-geluk-in-de-horeca/.

 Pin It on Pinterest