Agritech

VNO-NCW Westland-Delfland organiseert op 14 juli een fysieke bijeenkomst in het World Horti Center over de toekomst van de tuinbouw. Praat mee en laat je inspireren over de toekomst. Spot nieuwe kansen door te denken in verschillende mogelijke toekomsten, met handig strategisch gereedschap. Ga voorbereid op de toekomst naar huis met een borrel-to-go-pakket.

Het ontwikkelen van een langetermijnstrategie voor je bedrijf is waardevol. Deze toetsen aan verschillende mogelijke toekomsten maakt dat je meer open staat voor nieuwe kansen en de risico’s eerder ziet aankomen. Het denkwerk over hoe die toekomsten er dan uit kunnen zien is al gedaan (zie www.tuinbouwscenarios.nl). In deze interactieve sessie laten we zien hoe je laagdrempelig gebruik kan maken van deze scenario’s voor de toekomst van je bedrijf.

Programma

15.45 uur Inloop
16.00 uur Welkom VNO-NCW Voorzitter Pieter Eenhoorn en Kim Boersma
16.05 uur Adri Bom-Lemstra, Voorzitter Glastuinbouw Nederland: urgentie om na te denken over de toekomst
16.20 uur Judith Schueler directeur ACCEZ; Hoe kunnen scenario’s je bedrijf klaarstomen voor de toekomst?
16.35 uur Interactie/ vragen vanuit de zaal
16.50 uur Erik Persoon, Forever Plants betrokken bij dit scenariotraject; Zo doe je dat, lange termijn bedrijfsstrategie ontwikkelen met scenario’s
17.00 uur Interactie/ vragen vanuit de zaal
17.30 uur Einde, borrelpakket-to-go

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de site van VNO-NCW Westland Delfland of door een mail te sturen naar poel@vno-ncwwest.nl.

 Pin It on Pinterest