Jaarplan 2024

Ben je je een mkb-ondernemer en op zoek naar talent? En ambities om je onderneming ook over de grens te laten groeien? Grote kans dat je hier hulp bij kan gebruiken. Daarom brengen de Haagse Hogeschool, InnovationQuarter en The Hague Business Agency op 24 november studenten van de Haagse Hogeschool in contact met ondernemers die samen successen willen boeken op de (internationale) markt.

Dit gratis evenement van InnovationQuarter, The Hague Business Agency is bedoeld voor iedere Haagse mkb-ondernemer met buitenland ambities, of voor diegene die zojuist gestart zijn met internationaal ondernemen. Talentvolle 3e of 4e jaars business studenten (International business, European business, International communication) helpen jouw business case te onderzoeken met een innovatieve blik. Denk hierbij aan eenmalige opdrachten, stages of een bedrijfsscan.

Datum: 24 november 2022
Locatie: De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75

Programma
14:30 uur – Inloop
15:00 uur – Internationaal ondernemen met ondersteuning door de Haagse Hogeschool
Luister naar best practices, maak kennis met studenten en kom in contact met hun begeleiders.
16:00 uur – Pauze
16:15 uur – Ondernemers sessie: do’s en don’ts van het aanemen van internationaal talent – Sasja Heijman, InnovationQuarter & Gerko Visée The Hague International Centre
Een interactieve sessie waar Sasja en Gerko veel vragen stellen aan het publiek. Ook het international talent programma van de provincie Zuid-Holland ondersteunt komt aan bod. Dit programma helpt bedrijven met het aantrekken van internationaal talent.
16:15 uur – Studenten sessie: LinkedIn Training
16:45 uur – Netwerken / meet & match tussen ondernemers & studenten + borrel
18:00 uur – Einde

U kunt zich online aanmelden voor de bijeenkomst.Pin It on Pinterest