Jaarevent 2023

Dit jaar is van 5 tot en met 13 oktober de vijfde editie van Dutch Agri Food Week (DAFW). De Greenport is founding partner van DAFW en is dit jaar wederom nauw betrokken bij de organisatie van dit landelijke event. Bedrijven en organisaties in de regio die gedurende Dutch Agri Food Week een event willen organiseren, wordt verzocht contact op te nemen met de Greenport. 

Dutch Agri Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Agri Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. DAFW heeft als doel innovatie te bevorderen, kennis te delen en vooral ook te genieten van lekker en gezond voedsel.

Vorig jaar telde DAFW landelijk 71.000 bezoekers, verspreid over zo’n 175 evenementen, waarvan een flink aantal in de Greenport-regio, zoals de Solex Groente Tour (zie de video voor een verslag). De Greenport hoopt dat ook in 2019 in de regio weer mooie evenementen plaatsvinden voor consumenten, bedrijven en studenten. Daarvoor helpt de Greenport bedrijven en organisaties in de regio met het bekendmaken van het event via regionale en landelijke communicatie.

Heeft uw bedrijf of organisatie plannen voor een event tijdens DAFW 2019? Neem dan contact op met Mario van Vliet van de Greenport.Pin It on Pinterest