Vacature
Programmasecretaris

Komend najaar vindt de vierde editie van Dutch Agri Food Week plaats. Tijdens een bijeenkomst bij Tomatoworld keken de organisatoren (samenwerkende Agro, Food en Greenport regio’s) van DAFW – waaronder de Greenport – vooruit. 

Tijdens Dutch Agri Food Week zetten de DAFW-partners voeding van natuurlijke oorsprong in de spotlights. Dat gebeurt tijdens een groot aantal evenementen, verspreid over het land. Zo telde DAFW afgelopen jaar maar liefst 150 bijeenkomsten.

Dit jaar vindt DAFW plaats van 5 tot 16 oktober. Onlangs kwamen een aantal van de partners van DAFW bijeen om de plannen voor 2018 te bespreken. Naast de Greenport West-Holland waren dat onder meer Albert Heijn, ministerie EZK & LNV, Agrifood Capital, Greenport Noord-Holland, Brightlands Venlo en  Food Delta Zeeland.

Miranda van den Ende van Tomatoworld vertelde enthousiast over de gezonde en duurzame tuinbouw. In de rondleiding door Tomatoworld (informatiecentrum en de demonstratiekas) werd door de aanwezigen met positieve verbazing geluisterd naar de grote waarde en duurzame karakter van de Nederlandse glastuinbouw en haar onmiskenbare bijdrage aan het wereldvoedselvraagstuk.Pin It on Pinterest