De vraag ‘Wat eten we?’ stond tijdens Dutch Food Week 2019 (waarvan de Greenport founding partner is) centraal op ruim 1000 locaties door heel Nederland. Een belangrijke vraag in een tijd waarin de voedselsector voor vernieuwing en verandering staat. Dutch Food Week brengt het publiek dichtbij de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer, om iedereen te laten zien hoe zij werken aan de ontwikkeling, productie en distributie van ons voedsel. Voorzitter Dutch Food Week Aalt Dijkhuizen: ‘Het doel is om bij te dragen aan een betere waardering van de hele voedselketen, van boer tot winkelvloer’. Lees verder op de website van Dutch Food Week
Lees ons laatste nieuws
Samen kansen pakken met Middelhoge Temperatuur Opslag
Future Rethinkers Congres van Centre of Expertise Biobased Economy
‘Om wereldspeler te blijven, moeten ondernemers, onderwijs en overheden elkaar opzoeken’
Workshop ‘Digitale Weerbaarheid’, gratis voor ondernemers
Bijeenkomst over bodemenergie met Middelhoge Temperatuur Opslag
Genomineerden GreenTech Innovation & Concept Awards 2023 bekend
GreenTech Innovation & Concept Awards 2023 nominees announced
Bart van Meurs en Leen van Leeuwen winnen WKO Duurzaamheid Award 2023
Drukbezochte eerste editie DigitaliseringsEvent
Uit het veld
Kansen voor Middel Temperatuur Opslag
Batterijen in de glastuinbouw
Zon op waterbassins
Grote stappen gezet in versnellingsagenda voor gebiedsvisie en gebiedsaanpak
Symposium ‘Transition to a sustainable food system’ op 22 mei
Inspirerende line-up en locatie HeroFestival 2023
Economische missie klimaattechnologie naar België met minister Schreinemacher
‘Het onderwijs is dé innovatiefabriek van Nederland’
‘Bewoners horen vaak: als je in Moerwijk woont, dan leef je minder lang’
‘Van elke groente kun je een lekkere soep koken’