Jaarevent 2023

De finalisten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019 zijn bekend. Twee van de vier finalisten zijn afkomstig uit de Greenport: Anthura in Bleiswijk en Opti-flor in Monster. Alle topondernemers maken kans om op 9 januari de prestigieuze titel in de wacht te slepen.

Anthura is een bijzonder goede werkgever, talenten krijgen binnen het bedrijf de ruimte om zich te ontwikkelen’. Lees meer lovende woorden van de jury over Anthura. Opti-flor staat bekend als een creatieve en innovatieve trendsetter; de eigen R&D-afdeling heeft een sterke marktgerichte focus waardoor vernieuwende out-of-the-box-innovaties ontstaan. Lees verder waarom de jury Opti-flor nomineert.

De finalisten hebben met met elkaar gemeen dat ze met sterke, vernieuwende strategieën inspelen op de veranderde maatschappij waarbij duurzaamheid en gezonde verdienmodellen goed samengaan, zo schrijft de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. De ondernemers spannen zich in om (jong) talent aan de tuinbouw te binden. Zij produceren een continue stroom aan innovaties en zoeken samenwerking met partners om niet individueel, maar juist als sector door te groeien.

De jury is nog niet klaar want de tweede beoordelingsronde gaat nu van start. Op woensdag 9 januari 2019 zal de jury bekendmaken welke ondernemer de prijs in ontvangt mag nemen. Dit gebeurt tijdens de 33e feestelijke uitreiking in Keukenhof, waar alle tuinbouwondernemers van harte welkom zijn. Het thema voor deze middag is ‘Tuinbouwtransitie: aanpakken geeft energie’Pin It on Pinterest