Energie Dashboard

Tijdens de Dutch Food Week laat de agrarische sector zien wat voor gezonde, lekkere én duurzame producten we produceren. Een belangrijke boodschap: niet alleen richting consumenten, maar ook richting onszelf. Daarom roept Greenport West-Holland alle bedrijven en organisaties op: geef uw medewerkers op 14 oktober de gezondste lunch! 

Gezondheid & Geluk is een van de leidende ambities van Greenport West-Holland. Ons streven: werken aan de gezondste Delta ter wereld. Daarom is de Greenport ook sinds de start partner van Dutch Food Week (dat dit jaar plaatsvindt van 9 tot en met 16 oktober).

14 oktober: Nationale Groente- en Fruitdag

14 oktober wordt de gezondste dag van het jaar. Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) heeft die dag namelijk uitgeroepen tot Nationale Groente- en Fruitdag. Thema van deze dag is in 2021: ‘Ga voor Kleur Break’. Het NAGF roept iedereen in Nederland op die middag een gezond tussendoortje te nemen. “Snack met groenten en fruit je middagdip eruit!”

De gezondste lunch

De Greenport West-Holland sluit zich aan bij de oproep van het NAGF. Eet ’s middags een gezonde snack. Maar graag voegen we daaraan richting alle Greenport-bedrijven en -organisaties een extra oproep toe: zorg voor de gezondste lunch. Zorg dat er dus voor dat er minimaal één dag alleen groente en fruit op het menu staat. Eenvoudig toch?

Communicatie en pr

Doet u mee? Zet u op 14 oktober de gezondste lunch klaar in uw bedrijfskantine? Laat dat dan z.s.m. weten via communicatie@greenportwestholland.nl.

  • alle deelnemende bedrijven en organisaties worden vermeld op de website van DFW en van de Greenport
  • alle deelnemende bedrijven en organisaties worden vermeld in een persbericht
  • alle deelnemende bedrijven en organisaties krijgen een toolkit voor interne en externe communicatie
  • een aantal deelnemende bedrijven en organisaties wordt uitgelicht middels een kort interview of een bezoek door het social media-team van DFW


Pin It on Pinterest