Jaarplan 2021

Op 12 oktober is bij Duijvestijn Tomaten in Pijnacker een bijeenkomst voor het C-level van bedrijven uit de tuinbouw, het gezamenlijke programma van HortiHeroes en Greenport West-Holland. Doel van het programma is inzicht in (de drivers van) het huidige businessmodel én een uitgewerkt stappenplan voor een toekomstbestendig businessmodel. 

Het C-level programma wil bedrijven helpen ‘op weg naar morgen’ door trainingen, het delen van inspiratie en kennis, het leren van elkaar en de vertaling naar de praktijk. De doelgroep bestaat uit directie- en managementteams uit de (keten van de) tuinbouwsector. Thema’s die aan bod komen zijn sociale innovatie, digitale innovatie, persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, teamontwikkeling en implementatie naar praktijk.

De investering voor het totale pilotprogramma bedraagt per deelnemend bedrijf/team €7.500. Naar schatting wordt het programma vanaf 2021 aangeboden voor €15.000 per team. Meer informatie, of aanmelden kan via Raffi Balder (HortiHeroes).Pin It on Pinterest