Vacature
Programmasecretaris

14 oktober is de Nationale Groente en Fruit Dag, een initiatief van GroentenFruit Huis en onderdeel van Dutch Food Week. Zou het niet mooi zijn als tijdens die dag zoveel mogelijk bedrijven en organisaties in Greenport West-Holland hun medewerkers De Gezondste Lunch voorschotelen? Geef u nu op!

Gezondheid & Geluk is een van de leidende ambities van Greenport West-Holland. Ons streven: werken aan de gezondste Delta ter wereld. Daarom is de Greenport ook sinds de start partner van Dutch Food Week (dat dit jaar plaatsvindt van 8 tot en met 15 oktober).

14 oktober: Nationale Groente- en Fruitdag

14 oktober wordt de gezondste dag van het jaar. GroentenFruit Huis heeft die dag namelijk uitgeroepen tot Nationale Groente- en Fruitdag. Thema van deze dag is in 2022: ‘Ga voor Kleur Break’. GroentenFruit Huis roept iedereen in Nederland op die middag een gezond tussendoortje te nemen. “Snack met groenten en fruit je middagdip eruit!”

De Gezondste Lunch

De Greenport West-Holland sluit zich aan bij de oproep van GroentenFruit Huis. Eet ’s middags een gezonde snack. Maar graag voegen we daaraan richting alle Greenport-bedrijven en -organisaties een extra oproep toe: zorg voor De Gezondste Lunch. Zorg dat er dus voor dat er minimaal één dag alleen groente en fruit op het menu staat. Eenvoudig toch?

Partner

Door mee te doen met de Gezondste Lunch, bent u tevens partner van de Nationale Groente- en Fruitdag van GroentenFruit Huis. Als partner krijgt u een plekje op de partnerwebsite en krijgt u toegang tot een toolbox met allerlei materialen. Er zijn geen kosten verbonden aan het partnerschap, GroentenFruit Huis vraagt alleen om de boodschap zo breed mogelijk te verspreiden.

Communicatie en pr

Doet u mee? Zet u op 14 oktober De Gezondste Lunch klaar in uw bedrijfskantine? Laat dat dan z.s.m. weten via [email protected].

  • alle deelnemende bedrijven en organisaties worden vermeld op de website van DFW en van de Greenport
  • alle deelnemende bedrijven en organisaties worden vermeld in een persbericht
  • alle deelnemende bedrijven en organisaties krijgen een toolkit voor interne en externe communicatie
  • een aantal deelnemende bedrijven en organisaties wordt uitgelicht middels een kort interview


Pin It on Pinterest