Jaarevent 2023

14 oktober 2022: De Gezondste Lunch

Tijdens de Dutch Food Week laat de agrarische sector zien wat voor gezonde, lekkere én duurzame producten we produceren. Een belangrijke boodschap: niet alleen richting consumenten, maar ook richting onszelf. Daarom roept Greenport West-Holland alle bedrijven en organisaties op: geef uw medewerkers op 14 oktober de Gezondste Lunch!

Gezondheid & Geluk is een van de leidende ambities van Greenport West-Holland. Ons streven: werken aan de gezondste Delta ter wereld. Daarom is de Greenport ook sinds de start partner van Dutch Food Week (dat dit jaar plaatsvindt van 8 tot en met 15 oktober).

14 oktober: Nationale Groente- en Fruitdag

14 oktober wordt de gezondste dag van het jaar. Het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) heeft die dag namelijk uitgeroepen tot Nationale Groente- en Fruitdag. 

De Gezondste Lunch

De Greenport West-Holland sluit zich aan bij de oproep van het NAGF. Eet ’s middags een gezonde snack. Maar graag voegen we daaraan richting alle Greenport-bedrijven en -organisaties een extra oproep toe: zorg voor de gezondste lunch. Zorg dat er dus voor dat er minimaal één dag alleen groente en fruit op het menu staat. Eenvoudig toch?

Communicatie en pr

Doet u mee? Zet u op 14 oktober de gezondste lunch klaar in uw bedrijfskantine? Laat dat dan z.s.m. weten via [email protected].

  • alle deelnemende bedrijven en organisaties worden vermeld op de website van DFW en van de Greenport
  • alle deelnemende bedrijven en organisaties worden vermeld in een persbericht
  • alle deelnemende bedrijven en organisaties krijgen een toolkit voor interne en externe communicatie
  • een aantal deelnemende bedrijven en organisaties wordt uitgelicht middels een kort interview of een bezoek door het social media-team van DFW

Dutch Food Week

Van 9 tot en met 16 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel en vertellen we het verhaal van grond tot mond. Voor de achtste keer vindt Dutch Food Week (#DFW2022) plaats. Bekijk het programma om te zien wat er bij u in de buurt te beleven valt.

Lees ons laatste nieuws

Categorieën

Nieuwe kennis tot waarde brengen in verdienmodellen is in 2030 een tweede natuur voor ondernemersPin It on Pinterest