Jaarplan 2024

Glastuinbouwgebied Glasparel Zuidplaspolder wordt begin november geopend voor bestemmingsverkeer. Paprikakwekerij Royal Peppers heeft de primeur in de ‘Parel van de Nederlandse glastuinbouw’. Het bedrijf profiteert als eerste van de infraontsluiting aan de Piet Stuurmanweg in Waddinxveen.

Met de ontsluiting van dit gedeelte van de Piet Stuurmanweg is een mooie eerste stap gezet. Maar het werk aan de ontwikkeling en bereikbaarheid van de Glasparel gaat door. Bas Hendrikx: “Dit najaar begint de voorbereiding voor het tweede deel van de Piet Stuurmanweg; de ontsluiting van BusinessPark Vredenburgh is naar verwachting in 2018 gereed.” Tegen die tijd heeft de ontwikkelaar de Piet Stuurmanweg over een lengte van ongeveer twee kilometer gerealiseerd.

Met de verbinding van de Bredeweg op de nieuwe Provinciale Vredenburglaan, is zowel het Glasparel gebied als BusinessPark Vredenburgh perfect ontsloten. “Wij zijn binnen Wayland Developments bijzonder enthousiast over dit project. Ik ben ervan overtuigd dat de Glasparel Zuidplaspolder in korte tijd een begrip wordt in de (internationale) glastuinbouw”, aldus Arnaud van der Eijk.

 Pin It on Pinterest