Jaarplan 2024

Past een langdurige opleiding (op dit moment) niet bij jou, maar wil je wel meer leren over ondernemerschap, innovatie of verandermanagement? HortiHeroes organiseert op 21 en 22 maart twee masterclasses van een halve dag voor een innovatieboost!

21 maart | Masterclass Stakeholder Management (1/2e dag)
Verandering of verbeteringen binnen jouw bedrijf realiseren? Dat lukt alleen als je de juiste collega’s meekrijgt in jouw ideeën. En dat klinkt misschien simpel, maar is in de praktijk knap lastig! Leer tijdens onze masterclass alles over Stakeholder Management en creëer gedurende een halve dag een concreet actieplan om jouw stakeholders moeiteloos mee te krijgen in jouw project.

Deze masterclass is perfect voor jou als je:

  • Verantwoordelijk bent voor het verbeteren van (interne) processen of het implementeren van nieuwe systemen of andere innovaties.
  • Je verder wilt ontwikkelen op het gebied van verander- en stakeholder management.
  • Geen zin hebt in een uitgebreide opleiding maar gewoon snel en concreet aan de slag wilt met de beste tools voor verandermanagement.
  • Individuele deelnemer: €149,-
    Team (max. 4 personen): €399,-

Meer info en aanmelden? Check https://hortiheroes.com/agenda/masterclass-stakeholder-management/

22 maart | Masterclass Ideation: turning ideas into business (1/2e dag)

Op vrijdag 22 maart organiseren we de Masterclass Ideation: Turning Ideas into Business. Heb je een idee om jouw organisatie te helpen groeien maar weet je niet hoe je verder moet? Dan is deze Masterclass perfect voor jou! Heb je geen specifiek idee maar wil je wel leren hoe je van idee naar eerste verdienmodel gaat? Dan is deze Masterclass óók perfect voor jou!

Deze Masterclass is gericht op mensen of teams die binnen hun organisatie bezig zijn met het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe producten of diensten. Aan het einde van de dag heb je jouw idee omgezet in een eerste potentieel verdienmodel. Je hebt daarnaast de basisbeginselen van de ‘Lean Startup’-mentaliteit geleerd en jouw netwerk uitgebreid!

  • Individuele deelnemer: €149,-
  • Team (max. 4 personen): €399,-

Meer info en aanmelden? Check https://hortiheroes.com/agenda/masterclass-ideation-turning-ideas-into-business-1-2-dag/Pin It on Pinterest