Jaarplan 2024

Hoe ziet de toekomst van de tuinbouw eruit? Worden kassen verwarmd met aardwarmte? Leveren stofjes uit tomaten natuurlijke kleurstoffen voor de voedingsindustrie? Daarover gaat de inspiratiebijeenkomst ‘Verrassend duurzaam’ op 20 april bij Inholland in Delft.

Tijdens de bijeenkomst ‘Verrassend duurzaam’ (op 20 april bij Inholland, Delft) maakt u kennis met nieuwe kansen en minder vanzelfsprekende oplossingen. Deskundigen van binnen en buiten de tuinbouw geven plenair en tijdens deelsessies presentaties over het benutten van reststromen, de beweging Van Gas Los, het gebruik van big data en kansen voor medicinale planten. De keynote wordt verzorgd door Prof. Olaf van Kooten (Duurzame verbindingen in de Greenport). Na afloop is er gelegenheid tot netwerken en leer je bedrijven uit andere sectoren kennen.

Programma

17.30 Inloop met soep en broodje
18.00 Opening door Jolanda Heistek (Greenport West-Holland) en Katrin Tazelaar (Inholland)
18.10 Key note speech door Prof. Olaf van Kooten
18.45 Deelsessies:
Ronde 1:
Sessie a. Reststroomverwerking
Sessie b. Big data en digitalisering
Ronde 2:
Sessie a.Van Gas Los
Sessie b. Medicinale planten
20.00 Gelegenheid tot netwerken
21.00 Einde bijeenkomst

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis voor tuinbouwondernemers en voor studenten en docenten van Inholland. Aan het aantal deelnemers is een maximum verbonden. U kunt zich aanmelden via onderstaande link: Ja, ik meld mij aan voor ‘Verrassend duurzaam’ op 20 april

Over de organisatie

‘Verrassend duurzaam’ is een initiatief van Greenport West-Holland, Inholland en Inholland Sustainable Solutions Centre en wordt mede mogelijk gemaakt door Centre of Expertise Greenports. De bijeenkomst is een vooruitblik op de Sustainable College Tour en onderdeel van het InHolland Sustainability Solutions Centre (ISSC).

(Foto: Oliver Wendel)Pin It on Pinterest