Magazine Aan het werk

Is uw bedrijf actief in de agrofoodsector en ziet u kansen om meer waarde te halen uit grondstoffen door nieuwe toepassingen of door efficiëntere inzet? Meldt u zich dan aan voor de introductie-workshop van het Business Innovation Program Food op 10 december van 9.30 tot 10.30 uur en ontdek of het programma iets voor uw bedrijf is.

Het Business Innovation Program Food – dat start op 27 januari 2021 – telt 10 modules. U leert om op het juiste moment en de juiste manier aan de slag te gaan met de dimensies klant, product, businessmodel, team en geld. Als u het programma succesvol doorloopt, bent u klaar voor een pilot of het naar de markt brengen van je businesscase. Deelname staat open voor bedrijven in de land- en tuinbouw en voedselverwerkende industrie, technologische bedrijven en logistieke dienstverleners.

Dit programma past binnen het landelijk initiatief Voedselwaarde van de gezamenlijke Regionale Ontwikkelings Maatschappijen (ROMs): LIOF, NVNOM, InnovationQuarter, Horizon Flevoland, Oost NL en BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) in samenwerking met de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Tijdens de introductie-workshop ontdekt u of het programma iets is voor uw bedrijf. U leert meer over de opzet van het programma, leert van ervaringen van deelnemers aan een eerder programma en maakt een eerste aanzet om van uw idee een businesscase te bouwen. Meer weten, naam dan contact op met Anne-Claire van Altvorst van InnovationQuarter: [email protected]Pin It on Pinterest