Jaarplan 2024

Vanaf vandaag tot en met 20 december kunnen innovatieve ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden en/of worden voorgedragen voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2024. Naast de ondernemersprijs wordt ook dit jaar  een themaprijs ‘Circulair Ondernemen’ uitgereikt.

De Tuinbouw Ondernemersprijs zoekt ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Bedrijven die met creatieve oplossingen, doorzettingsvermogen en bereidheid tot open overleg het kennisniveau sectorbreed laten groeien. De ideale kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs investeren in nieuwe technieken die de sector naar een hoger plan tillen, met veel aandacht voor een stevig fundament voor een duurzame toekomst. In 2024 wordt de Tuinbouw Ondernemersprijs voor de 37e keer uitgereikt.

Themaprijs ‘Circulair ondernemen’
Circulariteit is een steeds belangrijker thema voor de ondernemer van de toekomst. Circulaire oplossingen kunnen in de hele bedrijfsvoering ingezet worden, zoals in het watergebruik, energiegebruik, warmte, maar ook in het gebruik van verpakking en andere hulpmiddelen die nodig zijn om onze mooie producten bij de klant en consument te krijgen. In de tuinbouw zijn er al vele initiatieven die gericht zijn om de duurzaamheid van onze sector te vergroten en de kringloop te sluiten. Startups, scale-ups en gevestigde ondernemers uit heel Nederland met circulaire vernieuwingen en innovaties, zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de themaprijs. De themaprijs wordt georganiseerd met Greenport Aalsmeer, dat zich inzet voor circulaire tuinbouw, en hier een eigen programma voor heeft opgezet.

 Pin It on Pinterest