Magazine Aan het werk

Greenport West-Holland organiseert op 21 juni, 15.00 tot 18.00 uur, een Kenniscafé over Leven Lang Ontwikkelen. De bijeenkomst is bedoeld voor HR-professionals, leidinggevenden en ondernemers. Tijdens het Kenniscafé wordt verteld over een gezamenlijk traject in het kader van een Leven Lang Ontwikkelen. De locatie is Ridder Catering & Events in Bergschenhoek. U kunt zich vanaf heden aanmelden.

Greenport West-Holland, Koppert en Duijvestijn Tomaten hebben een SLIM subsidie gekregen om nóg meer invulling te geven aan een levenlang ontwikkelen. Voor een duurzame tuinbouwsector wordt gewerkt aan het bevorderen van een actieve leercultuur. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn diverse partijen aangehaakt. Onder leiding van onderzoekers van Inholland en De Haagse Hogeschool zijn in co-creatie mooie stappen gezet.

Vragen die tijdens de bijeenkomst aan bod komen zijn onder meer

  • Hoe kom je tot een maatwerk bedrijfsscan en hoe voer je die uit?
  • Hoe vertaal je de resultaten van de bedrijfsscan naar belangrijke thema’s voor de organisatie en een bijbehorend ontwikkelplan? ?
  • Wat is belangrijk in een opleidings-/professionaliseringsplan voor transities voor circulariteit en hoe maak je dat concreet?
  • Hoe verbreden we de resultaten naar andere bedrijven in de sector?
  • Wat zijn de plannen voor een Horti Academie?
  • Waar komt dit vandaan?

Programma dinsdag 21 juni 2022
Tijdstip: Inloop 14.45 uur, programma van 15.00 – 18.00 uur
Loatie: Ridder Catering & Events, Weg en Bos 14, 2661 DH Bergschenhoek

Aanmelden
U kunt zich hier online aanmelden.Pin It on Pinterest