Magazine Aan het werk

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op 1 juli j.l. stond het netwerkdiner in het teken van Dutch Cuisine – een initiatief waarbij voeding, gezondheid en cultuur met elkaar worden verbonden. Een aantal ambassadeurs van Greenport Wesland Oostland ondersteunen Dutch Cuisine in haar weg naar een gezonde Nederlandse voedingsstijl.

‘Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken. Een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op kunnen zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes’

In het kort de vijf principes:

1. Cultuur: het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden (80% seizoensproducten met zoveel mogelijk Nederlandse producten!)

2. Gezond: Goed voor ons en onze aande

3. Natuur: Eerlijk en veelzijdig eten van wat de natuur ons biedt

4. Kwaliteit: We kopen, koken en eten bewust

5. Waarde: We werken aan resultaten voor morgen.

Meer over Dutch Cuisine kunt u lezen in het Manifest  lees meer >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”2017,2016,2015,2014″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” img_size=”1000″][/vc_column][/vc_row]



Pin It on Pinterest