Jaarevent 2023

OK Plant heeft de zilveren prijs gewonnen bij de strijd om de International Grower of the Year 2019. De jury roemt het bedrijf uit Naaldwijk voor onder meer de kwaliteit, de innovatie en de klantgerichtheid. OK Plant won zilver in de categorie finished plants & trees. De Belgische chrysantenteler Gediflora won de eerste prijs. Het Innovatiepact van de Greenport West-Holland is in 2018 bij dit innovatieve bedrijf ondertekend. En tijdens de rondleiding waren de aspecten innovatie, kwaliteit en duurzaam toen al duidelijk zichtbaar. 

De AIPH IGOTY Awards werden onlangs voor de tiende keer uitgereikt. De uitreiking vond jaarlijks plaats tijdens de openingsavond van IPM Essen en is bedoeld om de best practices van de sierteelt te vieren.

De jury over OK Plant: “OK Plant is een uitstekende, innovatieve teler die de trend zet met zijn assortiment en concepten met toegevoegde waarde. Met een grote passie voor planten zoekt het bedrijf voortdurend naar nieuwe en duurzame producten, die gegarandeerd een unieke sfeer in huis creëren. Naast uitstekende teeltkwaliteiten heeft OK Plant specifieke marketingexpertise om het product onderscheidend te positioneren met gespecialiseerde detailhandelaren.

Bij OK Plant geniet de klant van een uitstekende persoonlijke behandeling, advies en nazorg. OK Plant streeft naar langdurige partnerships met zijn klanten, medewerkers en leveranciers. OK Plant heeft klantgerichte professionals in dienst die streven naar de beste resultaten. Het bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving waarin het nemen van het initiatief en het streven naar continue verbetering vanzelfsprekend is.”

De Greenport feliciteert OK Plant met deze schitterende onderscheiding en erkenning.Pin It on Pinterest