Magazine Aan het werk

Leren op basis van vraagstukken uit je eigen bedrijf, dat is waar de brancheopleiding glastuinbouw om draait. Voor werkgevers, leidinggevenden en werknemers organiseert Kasgroeit op dinsdag 19 januari een online masterclass waarin we je alles vertellen over de mogelijkheden van deze opleiding. Want goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met veranderingen zijn van groot belang!

Vraagstukken uit het bedrijf

Omdat per bedrijf en medewerker de vraag zo verschilt, is het lastig om zomaar een passende opleiding aan te wijzen. De brancheopleiding is praktijkgericht omdat er gebruik wordt gemaakt van vraagstukken uit het bedrijf. De opleiding duurt gemiddeld twee jaar en is verdeeld over vier blokken. Er is keuze uit twee richtingen: Bedrijfsvoering en Teelt.

Uniek opleidingstraject met persoonlijke leercoach

De brancheopleiding Glastuinbouw is een uniek opleidingstraject waarbij je met een persoonlijke leercoach je leerdoelen afstemt. De tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw start vrijdag 5 maart 2021. Gedurende het traject wordt volop gewerkt aan de zogenaamde ‘21e eeuwse vaardigheden’ zoals: samenwerken, problemen oplossen, communiceren en innoveren. Deze competenties zijn essentieel om goed te kunnen functioneren in een duurzaam, toekomstbestendig glastuinbouwbedrijf.

Meld je nu aan voor het webinar op 19 januari om te luisteren en je vragen te stellen:
https://www.kasgroeit.nl/agenda/online-masterclass-brancheopleiding-glastuinbouw-ontdek-de-impact-voor-jou-en-je-organisatie-28

Mocht dit moment niet goed uitkomen… meld je dan alsnog aan, je ontvangt na afloop een link om het webinar te te kijken.

De brancheopleiding glastuinbouw is een initiatief van Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy. Het is een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken.Pin It on Pinterest