Jaarevent 2023

Op donderdagavond 13 december 2018 organiseren Hogeschool Inholland, Greenport, FICA en Clusius College het evenement ‘Opgroeien met smaak’ in Delft. Dit evenement staat in het teken van gemak, humor en lekker eten met betrekking tot opgroeiende kinderen. ‘Opgroeien met smaak’ valt onder Food Train 2018, wat bestaat uit een reeks evenementen die gericht zijn op smaak, ‘sensoriek’ (smaakbeleving) en gezonde voeding.

Tijdens het evenement ‘Opgroeien met smaak’ deelt receptontwikkelaar en kinderkookboekenschrijfster, Gees van Asperen, haar kennis en praktijkervaring met betrekking tot gezond en lekker koken voor kinderen. Gees van Asperen schreef het boek ‘Van kleine spruit tot toffe peer’. Een vrolijk kook-, kijk-, leer- en doeboek voor ouders (in spe), waarmee kinderen kunnen leren hoe leuk, gezond en lekker groente en fruit zijn. Naast receptontwikkelaar Gees van Asperen zullen lector Feike van der Leij, docent Malou Bakuwel en kok Maarten Bosch van Inholland de bezoekers met praktijkvoorbeelden meenemen in de theorie achter smaak en gezonde voeding. De avond wordt afgesloten met een interactieve sessie.

‘Opgroeien met smaak’ is toegankelijk voor iedereen met interesse in smaakvolle en gezonde voeding voor opgroeiende kinderen. De deelname van het evenement is gratis. Onder de aanwezigen worden 25 gesigneerde boeken “Van kleine spruit tot toffe peer” van Gees van Asperen verloot.

Het gehele programma is te vinden op www.fica.nl/events. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mailto:[email protected] met voornaam, achternaam en organisatie (indien van toepassing).Pin It on Pinterest