Jaarevent 2023

Wie gezond wil eten, kiest in ieder geval ook voor plantaardige voeding. Dat staat als een paal boven water. Maar hoe zorgen we ervoor dat we nóg meer gezondheidheid halen uit bijvoorbeeld groenten en fruit? En biedt de natuur misschien oplossingen die de voedingstuinbouw zou kunnen oppikken?

Koppert Biological Systems en Greenport West-Holland verzorgen op 21 oktober een Powerlunch. Deze bijeenkomst brengt verschillende partijen op het gebied van voeding bijeen om over bovenstaande vragen te discussiëren. Met de Powerlunch willen we elkaar inspireren wat de huidige en toekomstige mogelijkheden zijn op het gebied van natuur en gezonde voeding.

Dutch Agri Food Week 

Aanleiding voor de lunch is de tweede editie van de Dutch Agri Food Week, hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Van 12 tot en met 25 oktober delen partijen uit de agrifood hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. (Een compleet overzicht van het programma vindt u op www.dutchagrifoodweek.nl).

Erbij zijn?

De Powerlunch vindt plaats bij Koppert Biological Systems (Veilingweg 14, 2651 BE Berkel en Rodenrijs) op 21 oktober van 12.00 uur tot 13.30 uur, de inloop is vanaf 11.30 uur. De Powerlunch is gratis toegankelijk voor bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van voeding.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u erbij zijn? Stuur dan uiterlijk 14 oktober een mail naar [email protected] en geef aan waarom u bij de Powerlunch aanwezig wilt zijn. Wij berichten u of u kunt deelnemen.Pin It on Pinterest