Jaarplan 2024

Het programma van de tweede editie van het DigitaliseringsEvent op 4 oktober is bekend. Het DigitaliseringsEvent is bestemd voor tuinbouwondernemingen die willen starten met digitalisering op hun bedrijf, of al de eerste stappen daarvoor hebben gezet. Het thema van de bijeenkomst is ‘Krijg grip op de winter door digitalisering’.

Wilt u af van het gevoel zich op glad ijs te begeven deze winter? Krijg dan grip op de teelt met digitalisering en kom naar het DigitaliseringsEvent op 4 oktober in de Bommelerwaard. Het event is geschikt voor zowel groente- als siertelers. Leer in sneltreinvaart over de belangrijkste energie-ontwikkelingen en de situatie op de markt. Ook krijgt u een update over de ontwikkelingen binnen groene digitalisering. U kunt verschillende praktijkgerichte workshops volgen met thema’s als: verdamping, energie en autonoom telen. Uit eerdere events is gebleken dat uw behoefte aan meer grip bij het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Kom daarom naar dit Digitaliseringsevent, waar u meer concrete handvatten krijgt waarmee u uw teeltprocessen kunt optimaliseren. Het maakt hierbij niet uit of u net gestart bent met digitalisering of dat u al (enige) ervaring heeft.

Locatie
Partycentrum Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren

Programma
13.45 uur: Ontvangst
14.15 uur: Opening en update over energiemarkt (door Agro Energy), marktontwikkeling en digitalisering (door Delphy)
15.00 uur: Workshopronde 1
16.00 uur: Pauze
16.30 uur: Workshopronde 2
17.30 uur: Borrel
18.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden
U kunt zich tot dinsdag 3 oktober, 8.00 uur aanmelden via het aanmeldformulier.

Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door Glastuinbouw Nederland, Delphy Improvement Centre, Priva, Zentoo, Hogeschool Inholland, Delphy en Greenport West-Holland vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en door een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.Pin It on Pinterest