Vacature
Programmasecretaris

De Greenport geeft jong talent graag de kans. Daarom hadden we onlangs ruimte voor een stageplaats op het onderwerp Biobased. Student Rick Janssen (tuinderszoon uit Nootdorp en student Food and Process Technology aan de Haagse Hogeschool) inventariseerde welke initiatieven er  zijn om reststromen uit de tuinbouw te gebruiken voor biobased toepassingen. 

Als alle  initiatieven om reststromen uit de tuinbouw te gebruiken voor biobased toepassingen een succes worden, dan hebben we reststromen tekort. Aan Rick is daarom gevraagd om een inventarisatie te maken van de verschillende initiatieven en daarbij uit te zoeken welke initiatieven het meest levensvatbaar zouden zijn. Zijn inventarisatie heeft hij verwerkt in een rapport. Dit rapport is op aanvraag beschikbaar is bij de Greenport >>.

Rick: “Ik vond mijn stage uitdagend omdat ik veel zelfstandig werk/onderzoek en research moest doen. En het was interessant omdat ik tijdens mijn stageperiode heel veel heb gezien en nieuwe mensen heb leren kennen. Op het gebied van biobased heb ik geleerd dat er veel meer uit te halen is dan dat algemeen bekend is.”Pin It on Pinterest