Jaarevent 2023

Rotterdam verkent de mogelijkheden voor een start-up programma voor foodondernemers in de Rotterdam Science Tower. Heb je interesse om je hier als food startup te vestigen, kom dan naar het foodstartup-event van Rotterdam op woensdag 8 november.

Rotterdam ziet food als één van de economische speerpunten voor de stad en de omliggende gebieden. Om de kansen die dit biedt voor ondernemers te pakken, is ondernemerschap nodig. In de Rotterdam Science Tower zijn op diverse ‘Floors’ ondernemers op het gebied van cleantech, life sciences & health en port gevestigd.

Om innovatie en ondernemerschap in deze sector aan te jagen, vindt op 8 november een Food Event in de Rotterdam Science Tower plaats. De gemeente start met een presentatie van de  food-visie voor de stad. Volksfilosoof Bas Haring geeft die middag ‘food for thought’ met zijn op ons voedselsysteem en de invloed van foodondernemers. Daarnaast zijn er Floor Dates: Food meets Life Sciences & Health, Food meets Cleantech en Food meets Port. Het definitieve programma volgt eind oktober.

Het event is op 8 november in Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, Rotterdam. Inloop vanaf 13:00 uur. Start programma 13:30 – 17:00 uur. Aansluitend borrel. De bijeenkomst is bestemd voor food-startups in Rotterdam en omstreken, food-grownups in Rotterdam die willen samenwerken met food startups, organisaties die in de Rotterdam Science Tower gehuisvest zijn, studenten die een opleiding volgen richting ‘food en ondernemerschap’ en beleidsmakers op het vlak van economische zaken.

U kunt zich voor deze bijeenkomst online aanmelden.Pin It on Pinterest