In de Bleiswijkse vestiging van Wageningen University & Research vond op 26 mei het publieksdeel van het Feest van de Smaak plaats. Consumenten konden presentaties zien van groente- en voedingsbedrijven en andere organisaties en deelnemen aan workshops over onder meer zeewier en umami. Ondanks het warme weer was er de gehele dag een goede aanloop met circa 1.300 bezoekers. Het Feest van de Smaak was georganiseerd door enthousiaste partners van de Greenport: de BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research, samen met het GroentenFruitHuis en de gemeente Lansingerland.
Lees ons laatste nieuws
ERIAFF Plants Pact ondertekend in Thessaloniki
Dutch Food Week 2022 opent met Boer Burger Markt in ‘s-Hertogenbosch
Goud zichtbaar maken: Het Nieuwe Telen
Food Innovation Academy geopend
‘In 2030 willen we alleen nog maar circulaire substraatoplossingen aanbieden’
Bijeenkomst tijdens Greentech over Nexus-dashboard
Uitgave ‘Het practoraat’
Lancering Human Capital Agenda 2.0
Vruchtbaar Kenniscafé over project SLIM
Online interview met voedingsfilosfoof
Biomaterialen-fabriek verwerkt reststromen tot plaatmateriaal
College Mycelium bouwmaterialen uit tuinbouwreststromen
Glastuinbouw in beeld bij Zuid-Holland
Seminar Biobased Bouwen & Huisvesten
Varend Corso nu ook door Den Haag
Greenport feliciteert winnaars Ranking the Grower
Naar buiten
HeroFestival 2022: Een warme dag vol game changers, winnaars en verbinding!
Greenports in gesprek met gemeenten over Gezondheid & Geluk
Video van Jaarevent Greenport West-Holland 2022