In de Bleiswijkse vestiging van Wageningen University & Research vond op 26 mei het publieksdeel van het Feest van de Smaak plaats. Consumenten konden presentaties zien van groente- en voedingsbedrijven en andere organisaties en deelnemen aan workshops over onder meer zeewier en umami. Ondanks het warme weer was er de gehele dag een goede aanloop met circa 1.300 bezoekers. Het Feest van de Smaak was georganiseerd door enthousiaste partners van de Greenport: de BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research, samen met het GroentenFruitHuis en de gemeente Lansingerland.
Lees ons laatste nieuws
Samen kansen pakken met Middelhoge Temperatuur Opslag
Future Rethinkers Congres van Centre of Expertise Biobased Economy
‘Om wereldspeler te blijven, moeten ondernemers, onderwijs en overheden elkaar opzoeken’
Workshop ‘Digitale Weerbaarheid’, gratis voor ondernemers
Bijeenkomst over bodemenergie met Middelhoge Temperatuur Opslag
Genomineerden GreenTech Innovation & Concept Awards 2023 bekend
GreenTech Innovation & Concept Awards 2023 nominees announced
Bart van Meurs en Leen van Leeuwen winnen WKO Duurzaamheid Award 2023
Drukbezochte eerste editie DigitaliseringsEvent
Uit het veld
Kansen voor Middel Temperatuur Opslag
Batterijen in de glastuinbouw
Zon op waterbassins
Grote stappen gezet in versnellingsagenda voor gebiedsvisie en gebiedsaanpak
Symposium ‘Transition to a sustainable food system’ op 22 mei
Inspirerende line-up en locatie HeroFestival 2023
Economische missie klimaattechnologie naar België met minister Schreinemacher
‘Het onderwijs is dé innovatiefabriek van Nederland’
‘Bewoners horen vaak: als je in Moerwijk woont, dan leef je minder lang’
‘Van elke groente kun je een lekkere soep koken’