Meet & Greet Energie

Bouw mee aan de toekomst van het Westland! Kom op 29 oktober 2015 naar het symposium ‘Samen verder in het Westland’. Een unieke kans voor ondernemers, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en overheden om ideeën te delen en samen te werken aan een gezonde tuinbouw, economie en leefomgeving voor het Westland. En natuurlijk een mooi moment om met elkaar terug te blikken op het 3-in-1 wegenproject en de oplevering te vieren! Een prachtig voorbeeld van wat we met samenwerking in het Westland kunnen bereiken.

Het grote infrastructurele 3-in-1 project levert een belangrijke bijdrage aan de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in het Westland. Hoe zorgen we er nu samen voor dat dit wordt voortgezet? En, hoe zorgen we dat de greenport het grootste kennis-, productie- en handelscentrum van versproducten ter wereld blijft? Hoe worden we een greenport 3.0 waarbij haven en stad, de wereld, gezondheid en welbevinden steeds dichterbij komen? Over deze cruciale vraagstukken gaan we in gesprek met experts en vertegenwoordigers uit het (lokale) bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, werkgeversorganisatie VNO-NCW, de onderzoekswereld, de aannemerij en bestuurders van provincie, gemeenten en Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Workshops
Naast de tafelgesprekken gaan wij ook graag met ú in gesprek tijdens diverse workshops over de uitdagingen waar het Westland voor staat. Dit is uw kans om samen te werken aan greenport 3.0. Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van de workshops.

Aanmelden en praktische informatie
Meld u vóór 22 oktober aan via deze link en geef de workshop van uw voorkeur aan. Op de website vindt u ook meer informatie over het programma en de locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via [email protected]

  • Symposium ‘Samen verder in het Westland’
  • Datum: donderdag 29 oktober 2015
  • Locatie: Themapark De Westlandse druif, Vlotlaan 535 in Monster
  • Tijd: van 09.45 uur – 17.30 uur
  • Registratiewebsite: samenverderinhetwestland.conclusionevents.nl
  • Twitter: #westlandzh

Wij hopen u 29 oktober te verwelkomen.

Dhr. Floor Vermeulen, gedeputeerde Verkeer en Vervoer
Dhr. Han Weber, gedeputeerde Energie
Mw. Adri Bom, gedeputeerde Economie en Innovatie

Dhr. Bram Meijer, wethouder Verkeer en Vervoer
Dhr. Theo Duijvestijn, wethouder Economische Zaken
Dhr. Arne Weverling, wethouder Ruimtelijke OrdeningPin It on Pinterest