Jaarevent 2023

Op 12 januari vindt bij Hogeschool Inholland Delft het symposium ‘Telen voor inhoudsstoffen 2.0’ plaats. Tijdens de bijeenkomst zijn er diverse sprekers die ingaan op nieuwe kansen en verdienmodellen in de tuinbouwsector. Het symposium wordt georganiseerd door Hogeschool Inholland Delft In samenwerking met: Wageningen UR & Duijvestijn Tomaten. De toegang is gratis.

Wouter Verkerke van de Wageningen UR geeft tijdens de bijeenkomst zijn visie geven over de ontwikkelingen omtrent het telen voor inhoudsstoffen. Ted Duijvestijn (Duijvestijn Tomaten) vertelt over zijn ervaringen met het telen op inhoudsstoffen. Dr. Nelleke Kreike, lector Green Biotechnology, zal dieper ingaan op een aantal startende projecten, om zo een goed beeld te geven van de mogelijkheden en kansen in de sector.

Datum, tijd, locatie

Het symposium ‘Telen voor inhoudsstoffen 2.0’ vindt plaats op donderdag 12 januari, 17:00 – 21:00 uur bij Hogeschool Inholland Delft, Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft (gratis parkeergelegenheid).

Aanmelden

Deelname aan het symposium is gratis. Aanmelden kan via [email protected]. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail & het gedetailleerde progamma.

 Pin It on Pinterest