Magazine Aan het werk

Elke tuinbouwonderneming heeft wel met de volgende vraag te maken ‘Hoe ziet onze organisatie er in 2030 uit?’. Daarom organiseren de vierdejaars Tuinbouw en Agribusiness studenten van de Hogeschool Inholland een Symposium met als thema ‘Tuinbouw The NXT Generation’. Tijdens deze avond worden we meegenomen door drie gastsprekers, die hun eigen visie betreft dit thema met ons delen.

De eerste gastspreker is Leon Dukker, Directeur van Porta Nova, hij gaat ons meer vertellen over ‘De energie in 2030’. De volgende gastspreker is Dirk Bakker, Technisch Directeur van Van Iperen, hij neemt ons mee in het thema ‘Gewasbescherming in 2030’. Daarna volgt de gastspreker Filip van Noort , Gewasspecialist van de Wageningen University & Research, die ons meer vertelt over ‘De nieuwe teelten’.

‘Tuinbouw The NXT Generation’ is op 18 januari vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via: https://forms.gle/ZGNpVmqzZ6fqjEcCA. U ontvangt 24 uur van te voren de link om digitaal deel te nemen aan deze top sprekersavond. Vanwege de huidige maatregelen is het niet mogelijk om deze avond fysiek te laten plaatsvinden, vandaar dat we u graag de 18e digitaal zien!Pin It on Pinterest