Vacature
Programmasecretaris

“Voor een topprestatie heb je energie nodig. Goede en gezonde voeding dus”, vertelt Glenn de Blois. Deze 20-jarige behoort tot de wereldtop in snowboarden en komt uit de Greenport West-Holland. Om te kunnen blijven presteren is Glenn op zoek naar bedrijven die hem willen ondersteunen.

In 2018 vinden de Olympische Winterspelen plaats in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Glenn hoopt zich daarvoor op het onderdeel SBX (snowboardcross)te kwalificeren. Daarvoor traint hij hard. Zo’n zes maanden per jaar woont de inwoner van De Lier in Oostenrijk. Daar deelt hij een aantal faciliteiten met de Engelse SBX-ploeg. Het Nederlandse Olympisch Comité heeft namelijk geen geld uitgetrokken voor deze tak van sport.

Glenn is dus op zoek naar bedrijven die hem willen ondersteunen in het bereiken van zijn ambitie. “Topsport kost veel geld. Denk maar aan mijn verblijfskosten en het wedstrijdgeld.” Een aantal tuinbouwbedrijven steunt hem al, zoals Sion, Priva en Plantenkwekerij Vreugdenhil, maar dat mogen er best meer zijn, vindt de topsporter. “Tuinbouwbedrijven zouden vaker topsporters kunnen betrekken bij bijvoorbeeld hun pr. We kennen immers allemaal het belang van goede voeding.”

Tuinbouwbedrijven die Glenn willen sponsoren kunnen kiezen uit tal van wederprestaties, zoals een clinic in skateboarden, skaten wakeboarden of snowboarden. Surf naar Glenns website voor filmpjes of naar Talentboek voor het doen van een donatie. Meer informatie kunt u mailen met [email protected].

 

Glenn de Blois in actie

Glenn de Blois (met de blauwe helm) in actie.

 Pin It on Pinterest