Meet & Greet Energie

De uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs is dit jaar in Greenport Aalsmeer. Naast de Ondernemersprijs zal tijdens deze editie ook weer een Themaprijs uitgereikt worden, met deze editie als thema ‘Circulair Ondernemen’. Hiermee brengen de partners de volle breedte van het ondernemerschap in de tuinbouwsector onder de aandacht.

Volgens Michiel F. van Ginkel, voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs, is circulariteit een steeds belangrijker thema voor de ondernemer van de toekomst. “Met deze themaprijs willen we de vooruitstrevende tuinbouwondernemers die al bezig zijn met de transformatie naar een circulaire bedrijfsvoering een podium geven.”
Ronald van den Breevaart, directeur Greenport Aalsmeer: “Nederland wil in 2050 volledig circulair zijn. Maar wat betekent dat dan voor tuinbouwondernemers? Wat zijn bijvoorbeeld alternatieve bronnen voor primaire grondstoffen en welke innovaties zijn er nodig? Binnen Greenport Aalsmeer zetten we hier vol op in en hebben we ook een programma rondom circulariteit ingericht. Voor deze themaprijs zijn we op zoek naar ondernemers die hier al volop mee bezig zijn.”Pin It on Pinterest