Jaarevent 2023

Van 12 tot en met 25 oktober is de Dutch Agri Food Week (DAFW). Greenport West-Holland is een van de partners van dit grootschalige, landelijke evenement. De aftrap voor de DAFW vond plaats op 7 april, onder meer met de lancering van een video.

De DAFW is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. De initiatiefnemers van de Dutch Agri Food Week 2016 zijn: Topsector Agri & Food, Food Valley NL en de agrifood en tuibouwregio’s AgriFood Capital, Greenport West-Holland en Brightlands Greenport Venlo.

 

Verspreid over het land vinden gedurende de DAFW tal van activiteiten plaats: van de finale van Keukenbazen (een kookwedstrijd voor kinderen) tot Food 100 (een netwerkevent met gamechangers over voedsel van de toekomst) en van Agri Meets Design

(ontwerpers en boeren werken aan innovatieve oplossingen) tot de Food Valley Expo (rondom innovaties in agrifood). Ook in Greenport West-Holland zijn er activiteiten, zoals een Smart Fresh Tour voor deelnemers aan de Food Valley Expo en bijeenkomsten in samenwerking met studenten van hogeschool InHolland.

 Pin It on Pinterest